Café - Brasserie

't Veurletste

Vaarstraat 19
6171HP Stein
Vandaag open
Toon week
Geef beoordeling
19 Aantal beoordelingen:
Gemiddelde beoordelingen
9,8 Totaal
  • Prijs/Kwaliteit:
  • Service:
  • Algemene indruk:
8,7

woensdag kwamen wij met 8 personen binnen voor wat te eten. de eerste indruk was wat is het hier gezellig, een vriendelijke knul bracht ons naar de tafel voor de keuken en wij konden beginnen met bestellen. het eten was perfect, mooie plates, leuk opgemaakt en vooral heet smakelijk. komplimenten....
+0
Geplaatst op: 16-09-2021 18:39
Powered by Places Websites
  • Prijs/Kwaliteit:
  • Service:
  • Algemene indruk:
10

Mooie aankleding, netjes bediend en heerlijk gegeten en gedronken voor een leuke prijs. Toptent dus.
+0
Geplaatst op: 12-09-2021 22:22
Powered by Places Websites
  • Prijs/Kwaliteit:
  • Service:
  • Algemene indruk:
10

Heerlijk eten, lekkere bieren van de tap, vriendelijk personeel en een leuke ambiance.

Een plek waar ik graag met regelmaat terugkom.
+0
Geplaatst op: 17-08-2021 12:11
Powered by Places Websites
  • Prijs/Kwaliteit:
  • Service:
  • Algemene indruk:
10

Gisteravond met de Norah collega's heerlijk gegeten , en genoten van een ontzettend gezellige avond .

Mede dankzij de geweldige verzorging van de dames van 't Veurletste in Stein.
+0
Geplaatst op: 11-07-2021 09:48
Powered by Places Websites
  • Prijs/Kwaliteit:
  • Service:
  • Algemene indruk:
10

Heerlijk gegeten in een leuke ambiance en bediend door heel gezellig en klant gericht personeel. Genoten van de heerlijke scampi's. fantastisch van smaak, ruime portie. Ze worden aangeraden als de lekkerste in de omgeving van Stein. Wij willen daar van maken de lekkerste tot Utrecht.
+1
Geplaatst op: 26-06-2021 08:31
Powered by Places Websites
  • Prijs/Kwaliteit:
  • Service:
  • Algemene indruk:
10

Lekker gegeten bediening top een gezellige avond gehad
+0
Geplaatst op: 20-06-2021 10:39
Powered by Places Websites
  • Prijs/Kwaliteit:
  • Service:
  • Algemene indruk:
8,7

Leuke ambiance met vriendelijk personeel en uitstekend eten. Een echte aanrader.
+0
Geplaatst op: 17-06-2021 21:11
Powered by Places Websites
  • Prijs/Kwaliteit:
  • Service:
  • Algemene indruk:
10

Weekend bij van der valk gezeten hebben bij jullie sparreribs. Afgehaald in wordt. Top als weer naar het zuiden afreizen. Komen we weer heerlijk eten bij jullie miss zit er dan ook een biertje en wijntje in. Gr Willem en hetty uit Rotterdam
+1
Geplaatst op: 23-05-2021 14:58
Powered by Places Websites
  • Prijs/Kwaliteit:
  • Service:
  • Algemene indruk:
10

Als je niet naar Ut Veurletste kunt gaan dan haal je hun toch gewoon in huis. Heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar.
+1
Geplaatst op: 12-03-2021 18:25
Powered by Places Websites
  • Prijs/Kwaliteit:
  • Service:
  • Algemene indruk:
10

Opnieuw lekker gegeten van goede kwaliteit eten. Echt een aanrader om het gevoel van “uiteten” te evenaren.
+0
Geplaatst op: 29-01-2021 19:36
Powered by Places Websites

Bedrijfseigenaar? Bewerk gratis deze website

Gratis bewerken